Spoken word

Posted: 7. januar 2011 in Spoken word

Blogbestyreren

 

 

Her vil anmeldelser,
omtaler,
fantasier over oplæsningsscenen
være at finde

Kommentarer
 1. perolofdk siger:

  – selv at optræde og også berette om de andre – det tror jeg er en svær ting. Jeg har prøvet at beskrive Underskoven i et digt trykt i M GASIN xxix http://poetklub.dk/media/xxix.pdf side 36 – det er vel også en måde og se på sagen??

  • Ole Bundgaard siger:

   Optræde og berette om andre. Nej, det er ikke en underskovstur.
   Ganske fornøjeligt at læse stemningsraporten i poetklubbens internetmagasin. Men den personlige beretning om personer der har udrettet noget en bestemt aften, læst op, trådt op, er noget særligt – synes i hvert fald de der har været med, de der bliver berettet om. Jeg mener det kan gøres med nænsomhed uden at blive ligegyldigt. Jeg har forsøgt mig nu flere gange, og vil forsøge igen. Men det kan forhåbentlig gøres på mange andre måder og mindst lige så godt. Der er åbenbart ikke nogen der tør. Jeg forundres lidt.

 2. perolofdk siger:

  – du har da helt ret i det rigtige i dit projekt – men jeg undrer mig bare ikke så meget over, at bidragene ikke er flere. Selv de dage, hvor man ikke selv er på scenen – så er man det en anden dag. Jeg synes ikke jeg oplever DIG som inhabil – men mig selv.
  Nå Weekendavisen tog ikke mit indlæg til forsvar for mangfoldigheden på digtscenen pt. Men de forbeholder sig, at det først er efter tre uger, at man ved, de ikke vil trykke det. Så de får en uge til, ellers ryger det i min blog. Jeg synes det har ikke så lidt at gøre med denne tråd: At kunne favne mangfoldigheden!

  • Ole Bundgaard siger:

   Det er jo en svær genre det der med at bedømme andre, og da ikke mindst på den ganske lille scene i det ganske lille Danmark. Vi kender jo hinanden på kryds og tværs. Jeg har nogle uskrevne regler for “god tone” jeg følger strikst. Jeg tror alle kan være med hvis vi gør det med kærlighed til både scenen og dens udøvere. Og er der nogens digtning eller personer vi ikke kan døje, kan man jo gå let henover. Jeg har heldigvis ingen deciderede aversioner, men det kan jo komme 😉
   Ang. Weekendavisen og i øvrigt alle andre aviser. Så skal man jo skrive så det passer ind i dagsordenen og der hører spokenword og dens rum ikke til. Det er ikke “livsstil” i avisernes tolkning af livsstil. Panthon er oppe for tiden. Det var han sgu ikke da han dukkede op med sine meeeeeeeeget specielle møbler. Nå, men det er en anden historie. Så absolut også interessant.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s