Velkommen

Posted: 2. januar 2011 in Egne tekster, Uncategorized

Av, av, aaaaaaaaaaav!

 


Så er der tid til at lægge hovedet på bloggen.
Med et velanbragt hug, vil ordene vælte ud.
Sort på hvidt.

Dette er dagens og bloggens første ration.

Kommentarer
 1. perolofdk siger:

  – Godt Ole – her er plads til de lidt længere indlæg og mere seriøse! – snakker, hvis man skulle få lyst. Og bloggen vender siden mere ud ad end facebook og fanges lettere af Google end ændringer på ens hjemmesider. Med denne treklang er mulighederne for at nogen finder, hvad de søger – eller de ikke vidste, de søgte! – så meget større, det er min erfaring. Nogle bloggere giver anledning til større kontaktflader end andre – selv har jeg da en hel del besøg, men ikke mange kommentarer – men jeg kan på søgeordene, som har ført hen til mig se, at folk har kunne få svar på noget inden for det søte emne, og så må det jo være ok.

  • Ole Bundgaard siger:

   Jeg håber det bliver et sted, hvor i hvert fald jeg kan skrive lidt længere indlæg end netop facebook gir mulighed for. Og netop du og Knud Steffen fik mig indirekte til at oprette en blog. Så tak.

  • Ole Bundgaard siger:

   Tak Knud
   Som jeg netop har svaret Per Olof. Er det dig og ham der indirekte fik mig til at oprette denne blog. Synes der ind imellem er lidt få vitaminer på facebook. Den er mere til et stykke marcipan eller en is. Og det er også godt nok. Men som sagt lidt mere kraftfodder ønskes. La’ os nu se om jeg formår selv at levere og evt. få nogen til at gi.

 2. Lonni siger:

  Jeg ser frem 🙂

 3. apropos – noget du måske kan bruge:
  har jeg lavet en hjemmeside, laver jeg en intro med link i bloggen, fordi Google hurtigere finder bloggen.
  Jeg pinger bloggen her http://overskrift.dk/about/ping.php
  Jeg sætter link ind på facebook. Undgå æ ø å i blogindlæggets filnavn, kan rettes ved [rediger] – ellers viser facebook ikke til det konkrete blog indlæg men til bloggen as such.
  Man kan sætte bloggen til automatisk at sende Twitter besked – det er det eneste jeg bruger min Twitterkonto til.
  Det er vigitgt at linke – jeg har nu linket til dig og Knud Steffen…

 4. Hejsa OB – tillykke med den. Gør opmærksom på bloggen en gang imellem på fb, så vil du sikkert trække nogle ind. Kh T

 5. Peter Steen Jensen siger:

  Vi venter spændt på næste ration;-)

 6. Kære Blogejer. Godt at du har taget initiativ til at tale litteraturens sag. Fint at udpege de steder hvor noget sker, og mere kan ske.For som du jo så osse er inde på, så er det andet græs der ryges i pressen. Pressen agerer udelukkende journalistisk, og dvs at der er ikke længere receptionsmuligheder for litteratur dér. Det betyder ikke at bøger ikke omtales, men besé lige hvad der sker. Alle parametre er litteraturen uvedkommende: dvs journailistisk bundet op. Pressens bogsider ligner boghandlerens vinduer til jul. (skal på et senere tidspunkt konkretisere,men to s-ord kan vi da lige efterspænde: selvsvingspersoners liv, kendt fra tvs-voksenlege og selvhjælp og jeg er sanger og nu vil jeg altså lissom gerne skrive en bog: der findes 30 s-ordsparametre og 55 andre konsonanters parametre med hovedoverskriften: vilkårlighed du er min skæbne.)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s